Добре дошли в нашия електронен каталог!

Категории

Условия за доставка

Варианти за получаване на поръчаните от сайта артикули.

 

След направена поръчка в електронния магазин, служител на "ИЛКОВ" ЕООД задължително се свързва с Вас на посочения при регистрацията телефонен номер, за потвърждение на адреса и времето за доставка.

 

Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес от куриер, като при еднократна поръчка до 300.00 лв. без ДДС, стойността на доставката е за сметка на клиента и се извършва с куриерска фирма "ЕКОНТ" или друга посочена от него. При еднократна поръчка над 300.00 лв. без ДДС доставката е за сметка на фирма "ИЛКОВ" ЕООД и се извършва с куриерска фирма "ЕКОНТ" или "Интерлогистика" .

 

Приемането става от клиента или трето лице от негово име, което лице трябва предварително да бъде посочено от клиента, при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока и заплати разходите по доставката, както и цената на стоката по указаните начини на плащане. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

 

Поръчните артикули може да се получат и на място в офиса на фирмата, като това се отбелязва предварително при оформянето на поръчка.

 

Валута

Нови продукти

DATECS DP 150 KL

DATECS DP 150 KL

Цена без ДДС: 208.33лв.
Цена с ДДС: 250.00лв.
DATECS WP 500 KL

DATECS WP 500 KL

Цена без ДДС: 283.33лв.
Цена с ДДС: 340.00лв.
BROTHER TN-04C

BROTHER TN-04C

Цена без ДДС: 59.84лв.
Цена с ДДС: 71.81лв.